Svi ste pobjednici: Emotivni osvrt načelnika Općine Kakanj na Izbor najboljeg sportiste

Svi ste pobjednici

Draga djeco, roditelji, treneri, i cijela sportska zajednica Kaknja,

Danas sam ispunjen emocijama dok dijelim svoje utiske o našem događaju Izbora najboljih sportista općine Kakanj za 2024. godinu. Bio je to dan koji je probudio mnoge uspomene, osjećaje ponosa i zajedništva.

Gledajući vaša lica prepuna uzbuđenja i entuzijazma, evocirao sam uspomene na svoje vlastito djetinjstvo i prve korake u sportu. Osjećaj pripadnosti, podrške i zajedništva koji smo dijelili tada, sada je obnovljen i osjeća se jače nego ikad prije.

Kakanjska djeca uvijek će imati beskrajnu podršku Općine Kakanj. Vaše snove, vaše strasti, vaše napore – mi vidimo i cijenimo svaki korak vašeg puta. Vaša energija i predanost su izvor inspiracije za sve nas, podsjećajući nas na snagu zajedništva i volje da sanjamo velike snove.

Ovogodišnji događaj bio je posebno emotivan jer smo se svi zajedno prisjetili kako je sport povezao naše srce kao jedno. Bez obzira na rezultate, važno je istaći da smo svi pobjednici kada zajedno slavimo ljubav prema sportu i podršku koju pružamo jedni drugima.

Hvala svim roditeljima, trenerima i svim volonterima koji nesebično daju svoje vrijeme i trud kako bi naša djeca rasla u zdravim, snažnim i motiviranim pojedincima.

Veliko hvala sponzorima, donatorima, prijateljima sporta, kakanjskoj privredi koja nesebično podržava sve sportske kolektive i pojedince.

Uz ove divne uspomene, nastavimo graditi mostove prema budućnosti, hrabro sanjati i hrabro se boriti za naše snove.

Svi ste pobjednici!

S ljubavlju i ponosom,

Mirnes Bajrarević
Načelnik Općine Kakanj