Radni sastanak s predsjednikom KO SDA ZDK Miralemom Galijaševićem

Danas su predsjednik OO SDA Kakanj gospodin Nermin Mandra i kandidat za načelnika općina Kakanj Mirnes Bajtarević u prijatnoj atmosferi u prostorijma OO SDA Kakanj ugostili predsjednika KO SDA ZDK i bivšeg Premijera Zeničko dobojskog kantona gospodina Miralema Galijaševića.
Na sastanku se razgovaralo o trenutnoj situaciji u ZDK, funkcionisanju vlasti i organizaciji političkog života pred predstojeće Lokalne izbore.

Gospodin Galijašević je osoba koja ponajbolje zna kretanja u privrednom i društvenom životu Kantona. Dajući doprinos kroz pozicije premijera direktno je uključen u sve razvojne projekte.

Gospodinu Galijaševića je informisan o aktivnostima OO SDA Kakanj, o aktivnostima planiranim za predstojeće Lokalne izbore 2020 ali i o drugim projektima koje na području općine Kakanj realiziraju kadrovi SDA.

Predsjednik Galijašević je posebno izdvojio sve razvojne aktivnosti koje se provode u Kaknju ističući da je Kakanj primjer kako bi se trebalo raditi i funkcionisati.

Na kraju gospodin Galijašević je dao punu podršku OO SDA Kakanj, njenim kandidatima za Općinsko vijeće pred predstojeće lokalne izbore kao i kandidatu za općinskog načelnika Mirnesu Bajtareviću.