Izudin Pušćul: Mirnes Bajtarević kao kandidat posjeduje sve odlike pravog lidera i zaslužuje našu punu podršku

Kakanj „Grad dobrih ljudi“ komu su temelje postavili komorati duboko ispod zemlje i svojim nesebičnim mukotrpnim radom sa najvećim moralnim vrlinama i predanošću, zajedno sa svim svojim čestitim komšijama izgradili su grad nadaleko prepoznatljivog po moralnim ljudskim vrijednostima, poštenju, humanošću i čestitošću.

Ja, potomak generacija komorata tih neumornih graditelja, imam obavezu i osjetim potrebu da nastavim tamo gdje su generacije mojih predaka stale. Svojom kandidaturom u Opštinsko vjeće sa svojim poštenim radom nesebično ću nastojati doprinijeti progresu i razvoju općine ali tako da Kakanj zauvijek ostane „Grad dobrih ljudi“.

Raduje me to što sam u dosadašnjem radu ove neizostavne ljudske vrline prepoznao kod kandidata za načelnika Općine Kakanj Mirnesa Bajtarevića, koji kako godinama odgovorno i uspješno na čelu firme „Grijanje“ unosi toplinu u naše domove tako će i kao načelnik općine svojim zalaganjem i radom obezbijediti ugodan život svim građanima Općine Kaknja, a samim tim i našim rudarima.

Mirnes kao kandidat posjeduje sve odlike pravog lidera i kao takav zaslužuje moju punu podršku ka putu da preuzme kormilo naše Općine u svoje ruke.

Izudin Pušćul,
diplomirani inženjer rudarstva
Pomoćnik upravnika za ventilaciju pogona „Haljinići“