Izudin Pušćul: Mirnes Bajtarević kao kandidat posjeduje sve odlike pravog lidera i zaslužuje našu punu podršku

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Kakanj „Grad dobrih ljudi“ komu su temelje postavili komorati duboko ispod zemlje i svojim nesebičnim mukotrpnim radom sa najvećim moralnim vrlinama i predanošću, zajedno sa svim svojim čestitim komšijama izgradili su grad nadaleko prepoznatljivog po moralnim ljudskim vrijednostima, poštenju, humanošću i čestitošću.

Ja, potomak generacija komorata tih neumornih graditelja, imam obavezu i osjetim potrebu da nastavim tamo gdje su generacije mojih predaka stale. Svojom kandidaturom u Opštinsko vjeće sa svojim poštenim radom nesebično ću nastojati doprinijeti progresu i razvoju općine ali tako da Kakanj zauvijek ostane „Grad dobrih ljudi“.

Raduje me to što sam u dosadašnjem radu ove neizostavne ljudske vrline prepoznao kod kandidata za načelnika Općine Kakanj Mirnesa Bajtarevića, koji kako godinama odgovorno i uspješno na čelu firme „Grijanje“ unosi toplinu u naše domove tako će i kao načelnik općine svojim zalaganjem i radom obezbijediti ugodan život svim građanima Općine Kaknja, a samim tim i našim rudarima.

Mirnes kao kandidat posjeduje sve odlike pravog lidera i kao takav zaslužuje moju punu podršku ka putu da preuzme kormilo naše Općine u svoje ruke.

Izudin Pušćul,
diplomirani inženjer rudarstva
Pomoćnik upravnika za ventilaciju pogona „Haljinići“