Čestitka Mirnesa Bajtarevića povodom nove školske godine

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Draga djeco, učenici, prosvjetni radnici, dragi roditelji, upućujem Vam iskrene čestitke uz želju da u novu školsku godinu krenete sa osmjehom, zdravljem, obnovljenom energijom i optimizmom.

Posebnu dobrodošlicu u školske klupe upućujem armiji ponosa naše domovine, našim prvačićima koji veoma važan dio svog djetinjstva i obrazovanja započinju u vrijeme kada im svi mi moramo biti oslonac za svijetlu budućnost.

Cijenjeni prosvjetni radnici, Vi radite jednu od najljepših, najplemenitijih, ali i najodgovornijih uloga u životu naše djece, naše zajednice. Zahvalan sam i uvjeren da ćete učiniti sve, kao što ste činili i do sada, da našoj mladosti, našim školarcima, zajedno sa roditeljima i našom zajedničkom borbom, omogućite nove spoznaje, nova slova i nove naučne uspjehe.

Kao roditelj, želim Vam mnogo strpljenja i razumijevanja, da zdravstvene izazove koji su pred nama, stojički, zajedno pobijedimo i našoj djeci i našim prosvjetnim radnicima omogućimo što kvalitetnije uslove za nesmetano obavljanje nastave.

Obrazovanje je stub našeg društva.
Želim vam uspješnu novu školsku godinu.
Mirnes Bajtarević